inici     MANIFEST   adhereix-te   documents premsa municipis 13-D
           
   

El passat dia 21 d’octubre es va constituir la Plataforma Montbrió Decideix amb l’objectiu de convocar una consulta sobre la independència de Catalunya el proper dia 13 de desembre.

Tal i com estableix la Declaració  dels Drets Humans i el Pacte Internacional dels Drets Civils i Polítics de  Nacions Unides en el seu Article 1 proclama: Tots els pobles tenen dret a l’autodeterminació. En virtut d’aquest dret  determinen lliurement el seu estatut polític i procuren també pel seu  desenvolupament econòmic, social i cultural.

Però l’autodeterminació no es demana, sinó que s’exerceix lliurement, i  és per això que un gran nombre de gent i entitats motivades i actives, sense exclusió ni vetos de ningú, són capaços d’obviar les seves diferencies i discrepàncies en altres àmbits per tal de treballar colze a colze per un objectiu comú: l’èxit de participació i de vot a través de l’ús de la democràcia directa, convocant  a tots els residents de Montbrió del Camp majors de 16 anys perquè participin”si”, “no” o en blanc.

   Aquesta Consulta s’afegeix a la que s’ha fet a Arenys de Munt i a les  que es faran a centenars de viles i ciutats, amb el desig que ben aviat  sigui tot el País qui s’expressi en un referèndum vinculant.

Us animem a adherir-vos i a participar d’aquesta iniciativa.

 

Montbrió Decideix
Comissió Organitzadora de la Consulta a Montbrió del Camp.
 

     
a